Röviden magamról

Kismamatornával és a testedzés sok más módjával több mint 25 éve foglalkozom.

Két gyermeket hoztam világra természetes úton, így személyes tapasztalatokkal is gazdagodhattam...Állítom két egyforma szülés talán nincs is! Bár a bébi útja a szülőcsatornán át mindig ugyanaz, időtartamban és pillanatnyi nehézségekben nagy változatosság tapasztalható. Ezért szakirányban minden módszert megismertem, elmélyítettem. Így alakult ki és tisztult le a ténylegesen használható elemekből álló fizikális és elméleti felkészítőm. A legfontosabb feladat számomra a "szerezhető" szövődmények kizárása a terhesség/szülés folyamata alatt és a nyugodt, félelmektől mentes folyamatra hangolás. 

A stílus oktatófüggő, mindenki másra hangsúlyoz (egyedivé válhat) a fő irányzaton belül is, vagy mixelhet...

Én egy speciális,biztos alapokon álló összekovácsolt, szinte minden esetben használható, tanítható módszert képviselek hazánkban.A nekem bizalmat szavazó, a számomra elegendő időt adó szinte bármelyik kismamánál működőképes. Független a sportmúlttól, edzettségtől, súlytól és adottságoktól.

Eddig birtokba vett legjobb tudásom alapján, a lehető legalaposabban,minél több irányból, felkészíteni a várandósokat számomra (még mindig) csodálatos dolog!


Készítette: Starosta.hu | Minden jog fentartva!